Bedrijfsinfo

 
Hangzhou Henghong Machinery Co.,Ltd.
gevestigd te 2004, hangzhou henghong machinery co., ltd is een exportgerichte fabrikant met een goede reputatie. gelegen aan de zuidoever van qiantang rivier, de locatie van ons bedrijf is erg handig, op 8 km van de internationale luchthaven van Hangzhou en 160 km van de haven van Ningbo of de haven van Shanghai. het bedrijf beschikt ook over een prachtig landschap met het beroemde westelijke meer in de buurt. bestrijkt een gebied van meer dan 40,000 vierkante meter en tot 26,000 vierkante meter van de bouw, het bedrijf heeft een uitstekende productieomgeving en een sterke technische kracht. de belangrijkste producten bestaan ​​uit: auto (aanhangwagen) fittingen, vuurkorf-serie en tuinieren-serie en andere aanverwante producten. onze meer dan 150 soorten producten bedienen de kopers van de VS., Europa en andere landen over de hele wereld. dankzij de harde werking van onze 240 medewerkers, het bedrijf heeft een jaarlijkse verkoop van $ 8 miljoen bereikt 2006. met meer dan 150 sets geavanceerde apparatuur groeit het bedrijf gestaag door de jaren heen. sommige van deze apparatuur zijn: hydraulische drukapparatuur, metaalbewerking, las- en puntlasmachine, poedercoating assemblagelijn en elektronische assemblagelijn. het bedrijf heeft de certificering van iso verkregen, ul, en elk eindproduct wordt grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de normen te voldoen. we proberen altijd om onze producten te werken door middel van zelf-vernieuwing. het is ons eeuwige streven om de goederen van de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs te produceren, en maak de bijdragen aan de samenleving. voor verdere ontwikkeling, we zouden graag samen met klanten over de hele wereld zoeken naar een gemeenschappelijke ontwikkeling voor meer prestaties of een nog betere toekomst.

Bedrijfsprofiel

 
Jaarlijkse verkoop: > US$100 Miljoen
Aantal Personeel: 51 – 100 mensen
Aantal R & D-personeel: 11 – 20 mensen
Aantal ingenieurs: 5 – 10 mensen
export Ratio: 71% – 80%
OEM-diensten Mits: Ja
Betaalvoorwaarden: T/T, L/C
Soort bedrijf: Fabrikant, handelsbedrijf
Kwaliteitscertificaat: ISO9001, ISO9002, CSA
Belangrijkste exportmarkten: Noord Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië, Oost-Azië, midden oosten, Oceanië, Afrika
Concurrentie voordeel: Wij zijn de enige die voor het opstellen van de nationale industy normale niveau van bijzondere voertuig schuif systeem en nivellering apparaat.
De meeste van onze productes worden verkocht aan Europese en Amerikaanse markten, met een perfecte quanlity assurance-systeem, heeft onze slagvaardigheid 9001 certificaten verkregen FCC, IC en ISO en kreeg vele uitvinding octrooi.

«
QR code